Seil Ut 2019 er i gang!

tekst: Arvid Rove
11.06.2019
Det er en glede for Turseilere Sandefjord Seilforening å invitere til årets nysatsning Seil Ut!

​Sandefjord Seilforening lanserer "Seil Ut 2019". Seil ut konseptet er ikke ulikt turorientering, men ”postene” er utvalgte havner i nære og ikke fullt så nære farvann. Vårt håp er å skape engasjement (med et lite konkurranse aspekt) rundt turseilingen i foreningen. Vi har utarbeidet en liste over gjestehavner som vi definerer som Seil Ut-poster. Havnene er av en
blanding av gjestehavner og uthavner/naturhavner.

Premiering

Den båten som har flest forskjellige registreringer i løpet av sesongen 2019 tildeles et gavekort på 5000 kroner hos Wærners Båtbu! Hvis to eller flere båter registrerer samme antall forskjellige havner, vil den båten med størst totalantall besøk bli premiert.

Rapportering

Det skal rapporteres inn snarest etter hvert besøk. Innrapportering skjer ved at man registrerer besøket ved å legge inn båtnavn, skippers navn, hanv og dato ved å gå inn på link under.

Registrer havn

Turseilere Sandefjord Seilforening på Facebook bør brukes aktivt! Meld gjerne på Facebook at "Sjøbris planlegger/på vei til Koster i helgen - noen som vil ha selskap?" "Selfie" fra havnen kan gjerne også publiseres.

Seil Ut - Havner for 2019

Nære havner østover: