Ny følgebåt

Simen Doksrød
08.05.2017
​Sandefjord seilforening har kjøpt ny følgebåt. Båten er en RIB av typen VSR, en populær trener- og regattabåt som har spesielt gode sjøegenskaper. Båten ble testet ut på Gardasjøen i påsken og fungerte utmerket i stor sjø.
Båten er blant de første av en helt ny serie fra VSR og har en lengde på 5 meter. Perfekt størrelse for at den både skal være egnet i tøffe forhold i Sandefjordsfjorden samtidig som den ikke er større enn at den enkelt kan transporteres på henger.

I første omgang er båten tiltenkt å benyttes som dommerbåt på større arrangementer og trenerbåt på Norges Cup. Båten er delfinansiert via tildelte spillemidler.

DSC_0654.jpgHer blir båten levert i Riva del Garda. Det er den øverste grå, 5.0 versjonen seilforeningen har kjøpt.