Norskekysten – en eventyrlig reise

Hvem:            Jon Amtrup

Sted:              Sandefjord Seilforening - Granholmen

Fri entre

Er du interessert i tur-seiling - ikke gå glipp av dette!

Vi legger også opp til en kort debatt:

"Hva kan Sandefjord Seilforening tilby tur- og havseilerne?"

Det er mange som drømmer om å seile hele norskekysten. Andre ser for seg å styre sin egen båt mot Lofotveggen under midnattssol. Alle kan gjøre det. Alt du trenger er en plan, litt tid og den siste dosen inspirasjon som får deg til å virkelig gjøre det.

Jon Amtrup har seilt hele norskekysten og enkelte deler av den flere ganger – både sommer og vinter. Han har i tillegg skrevet bok om opplevelsen og hvordan en best forbereder seg. Amtrup jobber med ren turseiling i Norge Seilforbund og kan forhåpentligvis bidra med det lille ekstra av inspirasjon til å kaste loss.

Marin forsøpling er et alvorlig problem og som seiler har du en mulighet til å bidra til et renerehav. Jon Amtrup tar opp dette tema som en del av foredraget. Velkommen!