Norsk OptiCamp Garda 2019

Norsk OptiCamp Gard på idylliske Gardasjøen​

Tekst: Simen Doksrød
31.10.2018
Sandefjord Seilforening, Tønsberg Seilforening og KNS har invitert alle norske optimistjolleseilere til påskesamling på Gardasjøen 2019!

Leiren er åpen for alle norske optimistjolleseilere.

Vi har allerede booket inn Bjørnar Erikstad, Tobias Tjøm, Kristian Fredrik Ødegård og Jacob Lepperød som trenere på leiren. Det vil bli rekruttert inn nye, dyktige trenere ved behov.
Treningsleiren er tilrettelagt for både juniorseilere (2004-2007) og Cadetti (2008 og yngre). Både junior-treningen og cadetti-treningen vil ledes av profesjonelle trenere. Cadetti-treningen vil ha litt kortere dager og ha mer fokus på det sosiale. Foreløpig program: • 13.-16.april To økter planlegges hver dag • 17. april Hviledag • 18.-21.april 37 Lake Garda Meeting (Regatta)

Lake Gard Meeting er verdens største regatta for Optimist seilere. Dette er stedet for økt mestring og gode opplevelser!

Videoen nedenfor er fra fjorårets regatta, kanskje du ser noen kjente?