Jollesesongen er i gang!

​Bjørnar Erikstad ønsker velkommen til jollesamling for Vestfold Seilkrets

Tekst og foto: Viggo Holm
24.03.2019
En meget vellykket treningssamling er gjennomført på Fjærholmen hos Tønsberg Seilforening i regi av Vestfold Seilkrets.

​Perfekte værforhold og topp trenere gjorde helgens samling til en suksess. Akkurat den kræsjstarten våre jolleseilere trenger før regattasesongen starter for fullt.

Seilkretsen hadde lagt opp til en god helg med 3-4 økter, hvor fokuset var på å få hodet og kropp igang igjen på seilingen. Med vind opptil 12-13 m/s så ble mange optimistseilere kjent med øsekarene igjen. Mange gode læringsmomenter gjennom hele helgen.

Laserseilerne hadde ingen andre enn Eivind Melleby, en av Norges beste seilere gjennom tidene. Også der fikk de gode økter på høyt nivå. Som Eivind sa i sitt foredrag lørdag ettermiddag, - det er ikke timene i jolla som teller, men hva du faktisk gjør når du sitter i den.

Sandefjord Seilforening takker seilkretsen for initiativet og gjennomføringen. Vi har fått tilbake seilere som er klare for å gi gass for seilsesongen 2019!