Gøy på vannet 2018

Gaute Stakston
19.04.2018
Gøy på vannet har i år inngått et samarbeid med Redningsselskapet for gjennomføring av Gøy på vannet 2018.

Samarbeidet betyr at Gøy på vannet vil få tilgang på mere utstyr, bedre opplæring av instruktører, tettere samarbeid ved besøk fra Redningsselskapet og en påmeldingsportal.

Hvis du er medlem av Redningsselskapet vil du også kunne få en ekstra hyggelig pris ved påmelding av ditt barn.

Det er også svært gledelig at Redningsselskapet ønsker et samarbeid med Gøy på vannet, og det betyr mye for Gøy på vannet å få lov til å bære RS logoen i år.

Gøy på vannet vil i år bli gjennomført på Granholmen hos Sandefjord seilforening.

Påmeldingen til Gøy på vannet 2018 er nå åpnet, og påmeldingen kan gjøres ved å trykke på lenkene under.

Uke 27

Uke 28