Norgesmesterskap

NM optimistjolle 2017 vsrNM optimistjolle 2017 vsr
RotatorbildeV2RotatorbildeV2

Overnatting
  • Scandic Park Hotell  (bruk rabattkode BSEI110817)
  • Hotell Atlantic Sandefjord
  • Hotell Kong Carl

• Seilerholmen er tilgjengelig med gjesteplasser for de som ønsker å bo i båt.
    Kontakt Christian Birkeland for å forhåndsbooke båtplass på Seilerholmen: Christian Birkeland <christian_birkeland (a) yahoo.no>
Resultater
Kunngjøring
Seilingsbestemmelser
Parkering

Parkering vil være på offentlig parkeringsplass ved seilforeningen (gratis). Det er begrenset med plasser tilgjengelig så det kan bli fullt. Alternativ parkering er ved Meny Åsane, ved rundkjøring ved innkjørsel til Granholmen. Er det fult må denne plassen benyttes, ikke parker langs veien, pga tilgang for utrykningskjøretøy.

Rib utsett

Rib utsetting og opptak vil primært være ved Thorøya båthavn, 5 min kjøring  unna seilforeningen. Dette er en privat båthavn som vi har  fått lov til å bruke, men vis hensyn til andre brukere av båthavna.

Adresse: Thorøyaveien 14, 3209 Sandefjord

Nb: Ingen kjøring på gressplenen og kun tomgangsfart  i havna!

Søndag  blir den store opptaksdagen, da må all opptak skje på Thorøya. Vis hensyn til hverandre og slipp de som har lengst reisevei først frem i rib-køen. Hjelper vi hverandre med opptakene går dette ganske greit.

Tilhengerparkering

Tilhengere må parkeres på Thorøya båthavn, parkering på grus-slette ved siden av båthavn.

Rib båtplasser

Riber kan legges på offentlig brygge ved badestranden til Granholmen camping. Respekter reserverte plasser til start-båter.

Kun Sandefjord Seilforening sine følgebåter kan ligge ved bryggen tilhørende seilforeningen.

NB: Ikke bruk båsene på brygga, de er private!

Matpakker, rekefest og avreisemiddag

Lunsjpakke fra Sandefjords kuleste café!
- Blings, halvgrov, stor, 140g, med ost-skinke- salat.
- Drikke, valgfri: brus/vann/juice
- Frukt
- Sjokolade
Pris: 70,- Bestilles på forhånd,  messenger(Frida Doksrød) eller sms 91847127.

Pålegg kan justeres!

Lørdagen i NM helgen arrangerer vi rekefest på vår egen naturskjønne holme!

-Rekemeny inkl. drikke 150,-
-Pølsemeny inkl. drikke 70,-
-Ikke værforbehold da det blir innendørs servering hvis været tvinger det frem!
*Husk å melde deg på! Påmelding til 91847127 eller messenger (Frida Doksrød)

Middag før hjemreise
- Hjemmelaget lapskaus 70, - etter siste regatta søndag.

Sikringsinstruks

Sikringinstrukser for Coming Stars og NM banen er tilgjengelige her. Eget sikringsbåt møte etter rormannsmøte for begge klasser.

Instruks sikringsbåter ComingStarsOptimist2017.pdf

Instruks sikringsbåter NMOptimist2017.pdf

Områdekart

Se kart for plassering av joller og utsettingsrampert